Танцювальна культура фламенко - (:unkn) unknown (ХДАК, 2025)
Навчальна дисципліна «Танцювальна культура фламенко» знайомить з історією виникнення та розвитку мистецтва фламенко, основними стилями та особливостями їх виконання, націлена на опанування основних рухів танцю фламенко та манери виконання, які притаманні різним стилям; має міждисциплінарні зв’язки з курсами «Мистецтво балетмейстера», «Народно-сценічний танець та методика його викладання», «Класичний танець та методика його викладання». Дисципліна розрахована на здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної̈ освіти.
програма та навч.-метод. матеріали для здобувачів вищої освіти другого (магістер.) рівня, спец. 024 Хореографія, освітньої програми Магістр хореографії
Keywords: фламенко