Значення інформаційно-документних систем у галузі культури - Рицька, Д. (ХДАК, 2024)
Сучасна епоха відзначається невпинним розвитком інформаційних технологій, що революціонізують практично кожну галузь людської діяльності. У сучасному світі інформаційні технології переплітаються з кожною галуззю нашого життя, а у сфері культури вони виявляються особливо значущими. Інформаційно-документні системи стають ключовими інструментами, сприяючи збереженню, організації та поширенню знань, а також полегшують доступ до культурних цінностей. Розглянемо головні положення теми використання інформаційно-документних систем у галузі культури.
Keywords: інформаційне забезпечення сфери культури