Прикладна культурологія та менеджмент культури: методологія досліджень - Максимовська, Н. О. (ХДАК, 2021)
Розглянуто проблему взаємозв’язку прикладної культурології та менеджменту культури, розроблено модель методології, яка дозволяє ефективно здійснювати дослідження культуротворчих процесів в умовах трансформації соціокультурної сфери та управління ними на засадах сучасних технологій менеджменту. Запропоновано систему наукових підходів, які розкривають можливості осучаснення культурних практик, враховуючи сенси, методи, форми прикладної галузі культурології.
Keywords: культурологія, culturology