Майстерність актора - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальна дисципліна «Майстерність актора» покликана допомогти студентам оволодіти основними елементами майстерності актора у створенні художнього образу, надати базові знання в роботі актора в українській та західній класичній драматургії.
прогр. та навч.-метод. матеріали для бакалаврів 1 курсу спец. 026 «Сценічне мистецтво», освітня програма «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно»
Keywords: acting skills; майстерність актора; акторська майстерність