Народно-сценічний танець - (:unkn) unknown (ХДАК, 2019)
Мета дисципліни - сформувати вміння вірно передавати національну манеру виконання мексиканський, циганських та іспанських народних танців. Засвоєні на достатньому рівні знання та вміння дозволять створювати авторські танці, які будуть поєднуватися з виражальними засобами бального танцю. Окрім того, дисципліна знайомить з джерелами формування та розвитку фольклорного та народно-сценічного танців, термінологією та основними методологічним особливостями.
програма та навч.-метод. матеріали з дисципліни, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 024 "Хореографія", освітня програма "Бальна хореогр.", ступінь "Бакалавр"
Keywords: танець; народно-сценічний танець, folk-stage dance; dance