Підтримка у сучасному танці - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Конспект лекцій з навчальної дисципліни КЗВ: «Підтримка у сучасному танці» знайомить з знайомить з історією розвитку «contemporary dance» і «партнерингу» як його складової частини, особливостями підтримок класичного танцю і сучасного танцю та відмінностями між ними, творчою діяльністю відомих сучасних хореографів, які використовують прийоми партнерингу у своїх хореографічних виставах.
конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалавр.) рівня, спец. 024 «Хореографія», освітньої програми «Сучасна хореографія"
Keywords: сучасна хореографія; contemporary