Методика організації шоу та артпроєктів - Гордєєв, Сергій Іванович; Бугайова, Вікторія Олександрівна (ХДАК, 2026)
Навчальний курс «Методика організації шоу та артпроєктів» забезпечує загальний розвиток здобувача освіти та спрямований на осмислення та опановування професією режисера шоу та артпроєктів, розробку та організацію сучасних сценічних артпроєктів. Опановування програмою курсу сприяє здатністю розв’язувати складні професійні задачі та практичні проблеми у галузі сценічного мистецтва, режисерській діяльності або у процесі навчання, що передбачає застосування теорії та методів мистецтвознавства, театральної педагогіки, психології творчості, культурології, проведення наукових досліджень зі сценічного мистецтва та використання інновацій у виробництві.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, освітньо-проф. програма "Режисура шоу та артпроєктів", спец. 026 "Сценічне мистецтво»
Keywords: режисура шоу та артпроєктів