Контемпорарі денс - Самойлова, Еліна Сергіївна (ХДАК, 2026)
Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Контемпорарі денс» для освітньої програми «Бальна хореографія» у компактній формі відображає теоретичний матеріал курсу, допомагає сформувати загальне уявлення про предмет вивчення, правильно зорієнтуватися в даній галузі знань. Авторська програма курсу для студентів кафедри бальної хореографії Харківської державної академії культури. Конспект лекцій розрахований на викладачів вищих і середніх навчальних закладів, студентів педагогічних університетів.
курс за вибором : конспект лекцій вибіркової навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 024 «Хореографія», галузь знань 02 “Культура і мистецтво”, освітньої програми «Бальна хореографія»
Keywords: контемпорарі денс; contemporary dance