Інфраструктура джазового виконавства в Україні - Лошков, Юрій Іванович (My University, 2019)
У статті виявляється специфіка формування інфраструктури джазового виконавства як складової української музичної культури в контексті становлення та функціонування основних інфраструктурних елементів.
Keywords: джазове виконавство, jazz performance; соціокультурні заклади, socio-cultural institutions