Розвиток подієвого туризму в Україні - Осьмачко, К. М. (ХДАК, 2023)
Подієвий туризм - напрямок надзвичайно цікавий. Подібний вид туризму дозволяє досвідченим мандрівникам стати живими свідками найбільших подій у світі. Люди вирушають у дорогу за новими незабутніми враженнями, гострими відчуттями та позитивними емоціями. Відпочинок у поєднанні з розвагами переважає серед інших цілей подорожей та формує наймасовіші туристичні потоки у світі. Відвідування яскравих та часто неповторних подій у культурному, спортивному чи діловому житті в масштабах регіону чи всього світу – основа подієвого туризму.Існує безліч приводів для організації подієвих турів. У зв'язку з цим актуальність досліджень розвитку подієвого туризму набуває особливого значення. Об’єктом є подієвий туризм в Україні. Предметом є розвиток подієвого туризму в Україні. Метою кваліфікаційної роботи є з’ясування проблем і перспектив розвитку подієвого туризму в Україні.
кваліфікац. робота здобувача вищої освіти першого (бакалавр.) рівня зі спец. 242 "Туризм і рекреація", ОПП "Туризмознавство"
Keywords: туризм подієвий; event tourism