Терминология современной хореографии - Гриценко, Олена Едуардівна; Реус, К. М. (My University, 2021)
У роботі представлено інтерв'ю автора з провідними хореографами Америки та Європи, які стояли біля витоків зародження сучасної танцювальної культури, обговорювалося питання про термінологію, що є загальноприйнятою в Україні та Росії.

В данной работе представлено интервью автора с ведущими хореографами Америки и Европы, которые стояли у истоков зарождения современной танцевальной культуры. Здесь обсуждался вопрос о терминологии, являющейся общепринятой в Украине и России.
Keywords: хореографія, choreography; хореографія сучасна, modern choreography