Аспірантура Харківської державної академії культури: проблеми підготовки наукових кадрів - Заклінська, Юлія Михайлівна (ХДАК, 2024)
Підготовка аспірантів є одним з основних напрямів наукової діяльності Академії. Аспірантура в Харківській державній академії культури функціонує з 1994 р. За 30 років її існування кваліфікацію підвищили близько 450 осіб, зокрема й іноземні громадяни з різних країн світу.
Keywords: Харківська державна академія культури; підготовка наукових кадрів