Електронний документообіг - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
«Електронний документообіг» – нормативна навчальна дисципліна, яка в контексті сучасних досягнень розвитку інформаційних технологій удосконалює професійну підготовку бакалаврів спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», спеціалізації «Інформаційна та документаційна діяльність». Предметом вивчення курсу є теоретичні засади електронного документообігу та основні програмні засоби автоматизації діловодства та документообігу.
силабус навч. дисципліни, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 029 "Інформ., бібл. та архів. справа", освітньо-проф./освітньо-наук. програма "Інформ. та документ. діяльність", рівень вищ. освіти перший (бакалавр.)
Keywords: електронний документообіг; electronic document management