Педагогічна практика - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Педагогічна практика здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти є важливою складовою підготовки висококваліфікованих фахівців інформаційно-документної та бібліотечної сфери. Педагогічна практика передбачає отримання здобувачами практичних навичок проведення навчальних занять різного типу, застосовуючи отримані знання з різних напрямів інформаційно-документної сфери, та з використанням новітніх інформаційно-комп’ютерних технологій навчання.
програма пед. практики для здобувачів 1 курсу другого (магістер.) рівня вищої освіти, спец. 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», ОП «Інформаційно-документна та бібліотечна діяльність»
Keywords: педагогічна практика