Історія і теорія вокального виконавства - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Зміст курсу розкриває історико-теоретичні основи вокального виконавства, західноєвропейські та вітчизняні вокальні школи; виконавське мистецтво видатних вокалістів зарубіжної та української сцен, формування та становлення естрадного вокального жанру. Для викладачів, бакалаврів спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізації «Естрадний спів», для слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізації «Естрадний спів»
Keywords: вокальне виконавство, vocal performance; естрадний спів, pop singing