Аnnées de Рèlerinage піаністки Зі Зі - Пань Хе (ХДАК, 2024)
Насичена гастрольна діяльність китайської піаністки Цзо Чжан (сценічне ім’я Зі Зі, 1988 р.н.) триває постійно. Навчання дівчинки гри на фортепіано розпочалося в Берліні. Піаністка неодноразово брала участь у конкурсах національного й міжнародного рівнів, на кожному отримуючи звання лауреата або переможниці. У 17-річному віці дівчина переїхала до США, де продовжила здобувати музичну освіту в Джульярдській школі. Нині гастрольні подорожі піаністки охоплюють десятки країн світу. Серед її численних партнерів по виступах—провідні сучасні диригенти та інструменталісти. До репертуару Зі Зі постійно входять твори Ф. Ліста, які завжди захоплено сприймаються публікою. Як виконавиця камерної музики, Зі Зі входить до складу фортепіанного тріо музики, вона здійснила декілька великих подорожей зі своїми колегами по фортепіанному тріо “Z.E.N.”
Keywords: музична культура Китаю; фортепіанне мистецтво Китаю; фортепіанне виконавство