Основи вокального ансамблю - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Зміст курсу має допомогти здобувачу вищої освіти набути знання, практичні вміння та навички у галузі вокально-ансамблевого виконання для застосування їх в професійній діяльності та підготувати до їх майбутньої самостійної творчої та вокально-педагогічної роботи. Для викладачів, бакалаврів спеціальності 026 «Сценічне мистецтво», спеціалізації «Актор музично-драматичного театру»
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спец. 026 «Сценічне мистецтво», спеціалізації «Актор музично-драматичного театру», 1 курс
Keywords: вокальне мистецтво; vocal art