Харківська державна академія культури: до 90-річчя з дня заснування - Шейко, Василь Миколайович; Лошков, Юрій Іванович; Сташевська, Інна Олегівна; Большакова, Тетяна В'ячеславівна; Борис, Ігор Олександрович; Кравченко, Олександр Васильович; Колногузенко, Борис Миколайович (ХДАК, 2019)
Ювілейне видання присвячене 90-річчю з дня заснування Харківської державної академії культури – фундатора бібліотечної та культурологічної освіти в Україні. Висвітлюються історія становлення та розвитку, основні напрями освітньої, наукової, методичної, культурно-творчої діяльності.
монографія
Keywords: Харківська державна академія культури; Kharkiv State Academy of Culture