Організація музейно-заповідної діяльності - Бабкова, Надія В'ячеславівна (ХДАК, 2026)
Навчальна дисципліна «Організація музейно-заповідної діяльності» спрямована на надання здобувачам вищої освіти теоретичних та практичних знань про основні принципи, форми та механізми організації музейно-заповідної діяльності, сучасні моделі управління та практиками збереження і популяризації культурної спадщини, напрямків використання цифрових технологій в організації музейно-заповідної діяльності.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, освітньо-проф. програма «Цифрові музейні індустрії», спец. 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство», галузь знань В «Культура, мистецтво та гуманітарні науки»
Keywords: музейно-заповідна діяльність