Проблеми медіапростору в популяризації хореографії на прикладі аналізу акторського складу художніх фільмів - Берднік, Микола Миколайович (ХДАК, 2023)
Розвиток медіапростору в хореографічній галузі обмежується телепроєктами, іноді документальними фільмами та практично відсутній у художніх фільмах. Безумовно, індустрія телепроєктів зумовлює потужну комерціалізацію та популяризацію, але не варто забувати і про важливість створення художніх фільмів з хореографії, які також надають гарний результат. Для створення успішного фільму необхідно багато компонентів. Їх аналіз є актуальною темою на сьогодні, і він допоможе створити не просто чудовий фільм, а той, який запам’ятається на довгий час.
Keywords: choreography in the art of cinema