Вісник Харківської державної академії культури. Вип. 3 - (:unkn) unknown (ХДАК, 2000)
У науковому збірнику розглядаються методологічні, історичні, теоретичні, методичні й організаційні проблеми інформаційної, бібліотечної діяльності; сучасні тенденції розвитку інформатики та наук соціально-комунікаційного циклу.
збірник наукових праць
Keywords: бібліографознавство; бібліотекознавство; книгознавство; інформаційне суспільство; інформологія; документознавство