Економіка досвіду як основа економічного зростання - Зайцева, М. М.; Ростовцев, Сергій Сергійович (My University, 2021)
За останні роки з розвитком туризму збільшились і витрати на такі враження, як подорожі, розваги, вечері поза домом порівняно з витратами на матеріальні товари. Сучасний споживач віддає перевагу досвіду ніж речами. Отже, відбуваються суттєві зміни в економіці, яку маркетологи називають цю зміну новою економікою досвіду - Experience Economy.
Keywords: економіка, economy