Концепція сфери інфокомунікацій у документних структурах суспільства - Асєєв, Георгій Георгійович (My University, 2019)
Запропоновано й розглянуто архітектуру сфери інфокомунікації для предметної галузі "документні структури суспільства". Зважаючи на систематизацію документів, наявних в Інтернеті, класифіковано електронні бібліотеки різних напрямів. На основі застосування телекомунікаційних мереж запропоновано нове бачення електронної комунікації в документних структурах суспільства.
Keywords: соціальні комунікації; інформаційні комунікації; документні структури; інформаційні ресурси; libraries; communication; information communications; documentary structures