Економіка культури - Гетьман, Лариса Геннадіївна (ХДАК, 2026)
Методичні вказівки визначають основні вимоги до змісту, оформлення та порядку виконання курсових робіт для здобувачів другого курсу ОПП «Менеджмент культури» спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Курсова робота з дисципліни «Економіка культури» є обов’язковою і входить до циклу професійно-орієнтованих дисциплін підготовки.
методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів 3 курсу першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, ОПП «Менеджмент культури», спец. 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності»
Keywords: економіка культури