Рекламні тури як ефективний спосіб просування туристичного продукту - Перебийніс, К. О. (ХДАК, 2021)
Досягненням мети туристичної фірми є розвинення продукту і послуг в точній відповідності з вимогами покупця, а також вони лежать від більш інтенсивних продажів, компетентності персоналу, більшою наполегливістю в реалізації туристичного прдукту. На сучасному етапі переходу до ринкових відносин, збут продукції починає грати важливу роль в успішній діяльності будь-якого туристичного підприємства. Після зростання конкуренції підприємства змушені йти на дедалі більші поступки споживачам і посередникам в збуті своєї продукції. На сьогодні існує велика кількість методів просування туристичного продукту, проте, найбільш ефективним, а також основним інструментом підвищення професіоналізму і якості обслуговування клієнтів - це організація рекламних турів. Мета дослідження полягає в ефективності рекламного туру в просуванні туристичного продукту. Об'єкт дослідження - рекламний тур. Предмет дослідження - аналіз основних показників, які впливають на ефективність рекламних турів та подальше просування турів.
кваліфікац. робота здобувача вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня зі спец. 242 "Туризм" освітньо-проф. програми "Туризмознавство"
Keywords: реклама туристичних послуг, advertising of tourist services; туристичний бізнес, tourism business