English for Artists and Performers - Борисова, Аліна Олексіївна; Бевз, Надія Вікторівна; Олійник, Ольга Віталіївна; Дерев'янко, Інна Володимирівна; Шуляков, Ігор Миколайович (ХДАК, 2026)
Навчальний посібник призначений для здобувачів вищої освіти творчих спеціальностей «Музичне мистецтво», «Хореографічне мистецтво», «Аудіовізуальне мистецтво», «Акторське мистецтво» закладів вищої освіти, які готують фахівців для сфери культури та мистецтва. Метою посібника визначено сприяння формуванню у студентів умінь і навичок читання, оволодіння лексикою за фахом, розуміння англомовних фахових текстів для подальшого їх обговорення у вигляді дискусії, розвитку здатності до критичного аналізу через використання проєктних методик.
навч.-практ. посібник з курсу «Англійська мова за професійним спрямуванням» для здобувачів вищої освіти творчих спеціальностей «Музичне мистецтво», «Хореографічне мистецтво», «Аудіовізуальне мистецтво», «Акторське мистецтво»
Keywords: англійська мова за професійним спрямуванням; англійська мова для мистецьких спеціальностей