Етика та професійні стандарти журналістської діяльності - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Мета навчального курсу - виробити у студентів уміння застосовувати професійні журналістські стандарти та етичні норми при підготовці матеріалів для друкованих ЗМІ, радіо та телебачення,інформаційних агенцій, інтернет-видань. Увага зосереджується на поєднанні теорії та практики,формуванні методологічних основ вивчення дисципліни.
силабус, освітньо-проф. програма "Соц. та культур. журналістика", "Реклама та зв'язки з громадськістю в соціокультур. сфері", освіт. рівень перший (бакалавр.), галузь знань 06 "Журналістика", спец. 061 "Журналістика"
Keywords: журналістика, journalism