Програма розвитку вітрильного туризму в Північно-західному Причорномор'ї (Одеська, Миколаївська, Херсонська обл.) - Паценко, О. Я. (My University, 2020)
У роботі проаналізовано історію формування та сучасний стан вітрильного туризму в Україні. За результатами аналізу розроблено програму розвитку вітрильного туризму в Північно-західному Причорномор'ї.
Keywords: вітрильний туризм; sail tourism