Формування основних морально-етичних норм і принципів інформаційного суспільства - Медведєва, Євгенія Андріївна (ХДАК, 2000)
Про вимоги сучасного суспільства до морально-етичних відносин поміж учасниками інформаційної взаємодії: свободу доступу до інформації, її конфіденційність, доцільність інформаційних потреб, захисту особистості до надмірностей інформаційного споживання і утримання та ін.
Keywords: інформаційне суспільство; інформаційна культура; інформаційні потреби