Роль української культури у процесі соціалізації іноземних студентів у освітньо-культурному середовищі вищого навчального закладу - Білик, Олена Миколаївна (My University, 2015)
У статті визначено вплив українських культурних традицій як репрезентації української культури на процес соціалізації іноземних студентів в освітньо-культурному середовищі вищого навчального закладу.
Keywords: студенти-іноземці, foreign students