Сакральная мотивация духовного травмирования в христианском дискурсе - Панков, Г. Д. (My University, 2021)
У поставленій проблемі актуалізується антропологія травми та травмованого суб'єкта як спеціальна область філософсько-антропологічного знання. Буття людини простежується в різноманітних проявах, серед яких виявляється духовна травма разом з фігурою травмованого суб'єкта.
Keywords: християнство, christianity; духовність, spirituality