Культурна дипломатія як м’яка сила: правове регулювання міжнародних культурних обмінів - Дем'янова, Є. (ХДАК, 2025)
Культурна дипломатія є важливим інструментом «м’якої сили», що сприяє встановленню та зміцненню міжнародних відносин через обмін культурними цінностями, ідеями й традиціями. Вона відіграє ключову роль у формуванні позитивного іміджу держави на міжнародній арені та сприяє взаєморозумінню між народами.
Keywords: культурна дипломатія