Управління інформацією - інноваційність фахової свідомості - Давидова, Ірина Олександрівна (ХДАК, 2000)
Розглядаються питання викладання курсу "Інформаційний менеджмент і маркетинг", завдання, складові частини курсу, міжпредметні зв'язки.
Keywords: управління інформацією; менеджмент знань; інформаційний менеджмент