Репутаційний менеджмент - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальна дисципліна «Репутаційний менеджмент» є професійно-орієнтованою дисципліною для підготовки магістрів за освітніми програмами «Менеджмент соціокультурних проєктів», «Сучасні культурні дослідження», «Журналістика». Зміст курсу присвячено опануванню технік та методик управління репутацією. Для здобувачів вищої освіти та викладачів спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», спеціальності 034 «Культурологія», спеціальності 063 «Журналістика», слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів вищої освіти другого (магістер.) рівня спец. 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», спец. 034 «Культурологія», спец. 061 «Журналістика»
Keywords: репутаційний менеджмент, reputation management