Звіт бібліотеки Харківської державної академії культури про роботу в 2025 році та план роботи на 2026 рік - Кирпа, Тетяна Олександрівна; Ніколаєв, Дмитро Володимирович; Хижна, Оксана Сергіївна; Ладика, Аліна Анатоліївна (ХДАК, 2026)
У 2025 році бібліотека продовжила роботу в умовах, що склалися за останні роки. Основні зусилля зосереджені на забезпеченні дистанційного навчання та розвитку електронного фонду бібліотеки. Пріоритетом стало формування колекції електронних документів, що відповідають актуальним освітнім і науковим потребам. Водночас бібліотека підтримувала традиційні напрями роботи — довідково-бібліографічну діяльність, комплектування фонду тощо. Протягом року налагоджено стабільний доступ до електронних ресурсів для користувачів незалежно від їхнього місцезнаходження. Це дало змогу зберегти якість бібліотечних послуг і забезпечити безперервність освітнього процесу.
Keywords: бібліотека Харківської державної академії культури; комплектування бібліотечного фонду; соціокультурна діяльність бібліотеки; наукометрична діяльність бібліотеки; видавнича діяльність бібліотеки