Культурно-історична регіоналістика - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальний курс «Культурно-історична регіоналістика» забезпечує формування у майбутніх фахівців з туризму уяву про регіон, як історико-культурну територію, що має спільні риси з культурою України й локальні своєрідністі, а також освоєння методів міждисциплінарного аналізу основних сфер життєдіяльності народів регіону.
програма та навчально-методичні матеріали для магістрів спец. 242 «Туризм і рекреація», освітня програма «Туризмознавство»
Keywords: культурно-історична регіоналістика, сultural and historical regional studies