Особливості вдосконалення електронного діловодства на вебсайтах українських шкіл - Панасюк, М. (ХДАК, 2024)
В епоху стрімкого розвитку нових технологій, впровадження електронного діловодства на вебсайтах шкіл України це перспективний напрямок у розвитку освітньої системи. На мою думку, ведення електронного документообігу є досить актуальною темою у наш час, адже це може допомогти покращити комунікацію між всіма учасниками навчального процесу, зменшити обсяг паперової роботи та ризик втрати документів, а також скоротити витрати на друк.
Keywords: електронне діловодство закладів освіти