Електронна комерція - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальний курс «Електрона комерція» є важливою складовою підготовки бакалаврів за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Зміст курсу розкриває особливості розвитку електронної комерції Його вивчення сприяє підготовці нової генерації кадрів, здатної на високому науковому та творчому рівні аналізувати електрону комерцію.
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» ОП «Інформаційна та документаційна діяльність»
Keywords: електронна комерція, e-commerce