Іноземна мова в науковій комунікації - Борисова, Аліна Олексіївна (ХДАК, 2026)
Навчальна дисципліна «Іноземна мова в науковій комунікації» покликана поглибити рівень володіння англійською мовою, яка є міжнародною мовою наукової комунікації під час проведення наукових та практичних конференцій, використовується у наукових публікаціях, особливо в галузях бібліотечно-інформаційної справи, менеджменту, інформаційних технологій та систем. Для молодих учених володіння англійською мовою є абсолютно необхідним для успішних наукових досліджень, для підвищення якості теоретичної та практичної професійної підготовки фахівців інформаційної, документаційної та бібліотечної діяльності.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, освітньо-наук. програма "Інформаційно-документна та бібліотечна діяльність", спец. В13 "Бібліотечна, інформаційна та архівна справа", галузь знань В «Культура, мистецтво та гуманітарні науки»
Keywords: вивчення іноземних мов; іноземна мова в бібліотечно-інформаційній діяльності