Проблеми розвитку та вдосконалення національної бібліографії України - Тодорова, Євгенія Миколаївна (ХДАК, 2000)
Розглянуто сучасні проблеми поточної державної та репертуарної ретроспективної бібліографії України, запропоновано шляхи вирішення найактуальніших питань вдосконалення системи покажчиків національної бібліографії.
Keywords: бібліографознавство; бібліографія національна українська