Значення атлетичної гімнастики в системі фізичного виховання студентів закладів вищої освіти - Цигановська, Наталія Василівна; Кушнарьов, Ігор Олегович; Бондалетов, Іван Гнатович (My University, 2022)
У статті розглянуто атлетичну гімнастику як засіб фізичного виховання здобувачів вищої освіти. Розкрито ефективність систематичних занять даним видом рухової активності студентами закладів вищої освіти. Виявлено, що фізичні вправи атлетизму позитивно впливають на стан здоров’я та фізичну підготовленість зазначеного контингенту.
Keywords: гімнастика, gymnastics; фізичне виховання, physical education