Проблема сімейного насильства у відображенні вітчизняних медіа - Віденєєв, Ігор Олександрович (ХДАК, 2020)
Нині однією з найбільш гострих соціальних і психологічних проблем у світі є проблема насильства в сім’ї. Законодавчо це питання в Україні регулюється недостатньо. Задовольняючи соціальний запит, вітчизняні медіа щонайактивніше висвітлюють тему насильства в сім’ї, утім коректність їх матеріалів у науковому товаристві викликає багато питань, зумовлюючи актуальність цього дослідження.
Keywords: психологія, psychology; насильство, violence; сім'я, family