Музична індустрія впродовж війни та її значення - Надворний, Д. (ХДАК, 2023)
Війна кидає виклик нормальним очікуванням повсякденного життя. Це особливо видно нині, коли люди зустрілися з умовами війни віч-на-віч. Події, звички та занепокоєння цивільного існування, які здаються такими переконливими за звичайних обставин, раптом стають безглуздими, якщо поставити їх проти війни, руйнування та терору. Різка втрата сенсу особливо гостра в мистецтві. У воєнний час набридлива підозра, що мистецтво є лише декоративним і розважальним, зрештою зайвим заняттям, пов’язаним із часами миру та процвітання, стає надзвичайно правдоподібною. Музика може навіть більше, ніж інші види мистецтва, претендувати на те, що вона є незамінною під час війни...
Keywords: музична індустрія