The Current Status of alternative Kinds of tourism in the Context of Sustainable development: the case of foreign experience - Holian, O. O. (ХДАК, 2017)
У матеріалах надано інформацію про сучасний стан розвитку альтернативних видів туризму в контексті сталого розвитку на прикладі зарубіжного досвіду.
Keywords: alternative tourism; туризм альтернативний