Експертиза цінності документних пам'яток - (:unkn) unknown (My University, 2021)
«Експертиза цінності документних пам’яток» – навчальна дисципліна, яка забезпечує підготовку фахівців вищої кваліфікації за спеціальністю «029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Програма курсу побудована на системі поглядів, за якими експертиза цінності документних пам’яток є комплексною науковою і навчальною дисципліною та різновидом наукової (науково-дослідної і науково-організаційної) й адміністративної діяльності, спрямованої на встановлення соціально-культурної, наукової та матеріальної цінності пам’яток писемності та друку, інших документних пам’яток. Знання про сучасні методи та методики експертних досліджень документних пам’яток сприятимуть форму ванню фахівців документно-комунікаційної сфери, які мають працювати як з традицій-ними, так і з електронними носіями інформації.
силабус навч. дисципліни, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 029 "Інформ., бібл. та архів. справа", освітньо-проф. програма "Інформ.-бібл. менеджмент", рівень вищ. освіти перший (бакалавр.)
Keywords: документи, documents; експертиза цінності, value examination