Графічна реконструкція та фіксація в музейній та пам’яткоохоронній діяльності - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Курс «Графічна реконструкція та фіксація в музейній та пам’яткоохоронній діяльності» дозволяє студентам усвідомити особливості фіксації та реконструкції на паперових носіях та в електронному вигляді історико-культурної спадщини. Особливістю дисципліни є те, що заняття проходять не лише в аудиторіях, а й у «польових умовах», що дозволить студентам не лише ознайомитися з теорією, а й узяти безпосередню участь у музейній роботі та пам’яткоохоронній діяльності. Зустріч з оригінальними історико-культурними пам’ятками будуть сприяти формуванню власних творчих ідей з подальшим втіленням на практиці.
силабус навч. дисципліни, освітня програма "Музеєфікація історико-культурної спадщини", спец. 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство", галузь знань 02 "Культура і мистецтво", ступінь вищ. освіти другий (магістер.)
Keywords: monuments; музеї; museums