Настільні видавничі системи - Сищенко, С. В. (ХДАК, 2018)
Навчальний курс «Настільні видавничі системи» є курсом спеціалізації, призначений для підготовки бакалаврів зі спеціалізації «Бібліографія, книгознавство, організація книговидавничої діяльності» спеціальності «Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія». Зміст курсу розкриває специфіку настільних видавничих систем, передбачає поглиблене вивчення видавничих систем PageMaker, QvarkXpress, InDesign та основних прийомів верстки видань за допомогою ци систем.
Keywords: видавничі системи, publishing systems