Тромбонове виконавство Західної Європи ХХ століття - Пешаков, В. І. (ХДАК, 2024)
Тромбонове виконавство Західної Європи ХХ століття є важливою частиною історії музики. Це дослідження є актуальним, так як дає можливість оцінити роль тромбона в еволюції західноєвропейської музичної культури ХХ століття та зробити аналіз як впливають соціальні і культурні зміни на виконавське мистецтво. Тромбон є одим із найбільш універсальних та виразних інструментів у складі оркестру та камерніх ансамблів, але його виконавська практика ХХ століття досі залишається недостатньо вивченою в рамках музичної культури Західної Європи.
теоретичне обґрунтування магістер. творчого проєкту на здобуття освітнього ступеня «магістр» за другим (освітньо-професійним) рівнем вищої освіти, спец. 025 "Музичне мистецтво"
Keywords: музичні інструменти духові; тромбонове виконавство