Контемпорарі - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Навчальна дисципліна «Контемпорарі» є додатковою для фахової підготовки бакалаврів зі спеціальності 024 «Хореографія» освітньої програми Сучасна хореографія. Зміст дисципліни розкриває основні теоретикометодичні та практичні засади опанування найсучасніших напрямів хореографічного мистецтва. Дисципліна розрахована на здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
програма та навч.-метод. матеріали дисципліни для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня, спец. 024 "Хореографія", освітня програма "Сучас. хореогр."
Keywords: контемпорарі, contemporary; хореографія сучасна, modern choreography