Естрадний спів - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Зміст курсу розкриває методологічні, методичні, організаційні і технологічні засади з предмету Естрадний спів, вимоги до програми курсу, методичні рекомендації до індивідуальної та самостійної роботи здобувачів, орієнтовний рекомендований репертуар та ін. Для викладачів, бакалаврів спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізації «Естрадний спів», для слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізації «Естрадний спів», 1-3 курс
Keywords: естрадний спів, pop singing